Om oss

Velkommen til Kreative Ideer!


Vi er Espen Skarphagen, Miriam Schjetlein og Runa Sommerfelt - en trio som deler en felles kjærlighet for kreativitet. På Kreative Ideer er vårt mål å hjelpe deg med å utforske og finne inspirasjon til ditt kreative prosjekt, samtidig som vi fremmer bærekraft og gjenbruk.

Daglig deler vi et mangfold av ideer, smarte triks og inspirasjon for å hjelpe deg med å skape vakre og meningsfylte prosjekter. Enten du er en erfaren håndverkentusiast eller nybegynner, er vårt mål å gi deg verktøyene, kunnskapen og inspirasjonen du trenger for å ta dine ideer til neste nivå. 

I tillegg til våre sosiale kanaler, er vi glade for å dele at vi har startet vår egen nettbutikk. Her vil du etterhvert finne et utvalg av kreative produkter av god kvalitet. Vårt første produkt er et kranse-kit, det inneholder alt du trenger for å lage en krans, og varene er nøye utvalgt av Espen som virkelig kan dette! 

Test ut kransekittet og gi oss gjerne tilbakemelding på forbedringer!

Kreativ hilsen fra Espen, Miriam og Runa

Kreative Ideer er eid av ABC Startsiden AS.

 Mer om oss

Espen Skarphagen

Espen er mannen med fingrene i jorden. Han har hele livet vært dypt engasjert i alt det grønne, helt siden han som liten fikk sitt eget blomsterbed av mormor. Espen er faglært blomsterdekoratør, og har tidligere startet og drevet blomsterbutikk. I 2016 startet han bloggen skarpihagen.no der han deler sine hageglede, kunnskap og gode råd rundt dyrking, insektsvennlige blomster og bærekraft i hagen. Espen er i tillegg utrolig glad i å vise hvordan man kan bruke naturmaterialer til borddekking og dekorasjoner. Espen er med i podkasten “Grøntpodden”.  I 2023 kom hans første bok “Skarp i hagen” ut på Gyldendal forlag - og i 2024 er han å se som dommer i TV2-programmet “Sommerhytta”. 

Runa Sommerfelt

Runa har hatt en skaperglede gjennom hele livet, alt fra maling til å bygge hytte. Å skape prosjekter og plagg gir henne en følelse av glede og indre ro, både under prosessen, og når hun til slutt ser det ferdige resultatet. I 2018 ble Runas lidenskap for strikking vekket da hun strikket sin første genser. Dette førte til at hun selv begynte å designe strikkeoppskrifter som @runastrikk på Instagram. Smarte tips, lifehack og sortering og organisering, er Runa også glad i. Det er en måte å skape orden i kaoset, og hjelpe seg selv og andre med å holde oversikt over alt fra strikkepinner til livets mange prosjekter.

Miriam Schjetlein

Miriam har alltid ett eller ti kreative prosjekter gående på en gang. Enten det er kakepynting, snekring, serviettbretting, bunadsbrodering eller finne lure løsninger for oppbevaring hjemme. Og strikketøyet er alltid med, helt siden mormor tålmodig lærte Miriam å strikke da hun var 4 år. Miriam er utdannet journalist, og brenner for å dele og formidle inspirasjon og fremgangsmåter på en forståelig måte. Alle skal kunne få til å gjennomføre et kreativt prosjekt - og oppleve gleden ved å være stolt av resultatet.