Tre superenkle hårfrisyrer du enkelt kan lage selv til 17. mai!

?

Leter du etter den perfekte frisyren til bunaden og finstatsen på 17. mai? Ingrid gir deg tips!

Dette er et innlegg fra kreative Ingrid Bergtun bak bloggen ingridbergtun.blogg.no og Instagram-kontoen ingridbergtunsyr.

Du stryker skjorten, pusser sølvet og polerer skoene. Men hva med håret?

I samarbeid med min nydelige frisør Malin på Aprés House har jeg laget en video med tre enkle frisyrer du kan lage til 17. mai. Vi kom på det sist jeg var hos henne og allerede 1. mai gikk vi i gang med filmingen. Alt har gått superfort og jeg er dritfornøyd med resultatet. Martinus har til og med lovet meg å teste ut oppskriften på meg på 17. mai. Så jeg gleder meg til å se om han er like flink til å fikse håret mitt som Malin. Vi får lage en oppfølger til denne filmen.

Se også våre våre beste DIY-tips til 17. mai: Disse flotte tingene rekker du å lage til 17. mai!

 Skjermdump: youtube / Ingrid Bergtun Syr

Håret mitt har aldri vært så fint som her, og Malin fortalte meg at alt handler om preppingen i forkant, og at det er produktene gir glansen og finishen. Jeg har fått en del produkter fra Kevin Murphy som jeg skal teste, blant annet de vi bruker i filmen. Så det gjenstår å se om jeg klarer meg like bra på egenhånd. To av produktene jeg har fått er lillasjampo og balsam. Den tar bort gultoner i håret og gjør det kaldt. Jeg har brukt den i noen uker nå og jeg digger den. Balsamen er pleiende for håret i tillegg, og ingenting er vel bedre enn det.

Se selv i videoen øverst i artikkelen.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)