Sommerens beste rabarbrakake med vaniljekrem

 Foto: Fru Timian

Her kommer årets rabarbrakake!

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie,  bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian

En av de aller mest leste oppskriftene på bloggen, er «Verdens beste rabarbrapai«. Hele sommerhalvåret bruker den å ligge på besøkstoppen.

 Foto: Fru Timian

Her kommer årets rabarbrakake! En skikkelig saftig og god kake! I tillegg til rabarbra, bruker jeg vaniljekrem i den og en kjapp topping av brunt sukker, smør og havregryn på toppen.

 Foto: Fru Timian

I oppskriften står det at du skal bruke en form på 20 cm i diameter, men det går helt fint å bruke en på 22 cm også. Da vil kaken bli litt lavere, og den trenger noen færre stekeminutter.

 Foto: Fru Timian

Klikk deg inn til oppskriften her!

 

POPULÆRE EMNER

#DIY-MAT   #FRU TIMIAN   #BAKE   #KAKER   #LAG DET SELV    #VÅR  #FESTKAKER

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)