Slik lager du hjemmelaget bounty-sjokolade

Disse hjemmelagde bountysjokoladene er knallgode og en sikker vinner i julen! Foto: Fru Timian 

Bruker du å stikke av med Bountysjokoladen som ligger i Twistposen?

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.

Nam! Bruker du å stikke av med Bountysjokoladen som ligger i Twistposen? Da er dette oppskriften for deg! Disse hjemmelagde bountysjokoladene er knallgode og en sikker vinner i julen!

Jeg liker så godt når jeg kna lage lekre små godiser – jeg som definitivt ikke er en konditor! Disse små bountyene blir både fine og gode, og de er lette å lage. Jeg varmer først opp kokosmelk, kokos, sukker og vaniljesukker, så stapper jeg massen i en liten grillform i aluminium som er 20 x 17 cm og setter den i fryseren til neste dag. Da er det bare å dele opp i passe stykker og dyppe i smeltet sjokolade.

Foto: Fru Timian 
Foto: Fru Timian 
Foto: Fru Timian 

Sjokoladen holder seg godt på et kaldt rom eller i kjøleskapet.

Besøk Fru Timian for å se hele oppskriften!

Populære emner:   DIY-mat   Fru Timian   Bake   Kaker

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)