Saftige påskeboller i langpanne

  Foto: Fru Timian 

Saftige påskegule boller fylt med marsipan!

Engelskmennene har den fine tradisjonen med å lage påskeboller – eller hot cross buns, som de kaller dem. Søte og gode, og så fine med kryssene på toppen. Du kan heve dem på et stekebrett hver for seg eller gjøre som jeg gjør her, å sette dem ganske tett i en liten langpanne slik at det blir et langpannebrød når de er ferdig stekt.

 Foto: Fru Timian 

De kan smakssettes på mange ulike måter. Her har du en versjon, bakt i en liten langpanne, som er fylt med saftige rosiner og marsipan.

 Foto: Fru Timian 

Kjempegodt!

Besøk Fru Timian for å se hele oppskriften her!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)