Pavlova med en liten smak av kaffe

 Foto: Fru Timian 

Gjør deg klar for festdager med denne herligheten!

Putter du litt kaffepulver i marengsen, får du en ekstra god pavlova.

I denne versjonen er det brukt espressokaffepulver og dette gir en knakende god smak. Espressopulveret er helt finmalt av typen som du vanligvis rører ut i kokende vann.

 Foto: Fru Timian 

  Foto: Fru Timian 

 Foto: Fru Timian 

Kaken kan lages noen dager i forkant av servering. Kremen og pynten, bør derimot ikke has på før like før servering.

Besøk Fru Timian for å se hele oppskriften!

 

POPULÆRE EMNER

#DIY-MAT   #FRU TIMIAN   #BAKE   #KAKER   #LAG DET SELV   #KONFIRMASJON  #VÅR  #FESTKAKER

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)