Oppskriften som går i arv fra gjest til gjest: Arvefisken

Foto: Fru Timian 

Du må dele oppskriften med dine venner sånn at retten blir verdig sitt navn

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.

Nå kjære leser får du overgitt et stort ansvar: Arvekyllingen har i mange år vært min mest leste oppskrift her på bloggen, og her om dagen fikk jeg tilbakemelding fra en leser som sa at hun brukte å lage arvekyllingen med hvit fisk istedenfor kylling. Det syntes jeg hørtes så godt ut at jeg måtte bare prøve selv også. Og den ble stor suksess med en gang hjemme hos oss!

Men så er det jo noe med at Arvekyllingen heter nettopp det fordi oppskriften blir arvet fra person til person. Det kan jeg jo ennå ikke si om denne oppskriften, så det er altså her ditt ansvar kommer inn – under forutsetning av at du faller like mye for middagen som jeg gjorde: Du må dele oppskriften med dine venner sånn at retten blir verdig sitt navn!

Foto: Fru Timian 
Foto: Fru Timian 
Foto: Fru Timian 

Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se hele oppskriften her!

Populære emner:  DIY-mat   Fru Timian   Høst

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)