Oppskrift: Brente mandler med balsamico

Annonsørinnhold: Kreative Idéer i samarbeid med Olivenlunden1830.

Bytt ut sukkeret med en god balsamico, og løft de brente mandlene flere hakk. Tips! Ha mandlene i et pent glass, og gi det i gave.

Med balsamico får mandlene enn helt spesiell og nydelig smak. Og du slipper å ha i sukker i tillegg. Også lages det i en fei! Vi har brukt gode råvarer fra vår samarbeidspartner Olivenlunden1830. Følg lenkene i ingredienslisten om du også vil bruke de samme produktene. 

Du trenger:

 Ha balsamicoen over mandlene og bland til mandlene er dekket.

Ha over havsalt og rosmarin, og la blandingen få stå og marinere i en times tid.

Fordel mandlene utover et stekebrett med bakepapir, og stek mandlene på 200 grader i ca. 10 minutter. Vend på mandlene etter halve steketiden.

La mandlene bli avkjølte, og ha dem over i en lufttett beholder. Har du mandlene i et pent glass blir dette ypperlig som en julegave eller vertinnegave.

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)