Hvordan lage kyllingwok med chili og ingefær

Minh Phung Tran viser deg hvordan du lager en smakfull vietnamesisk kyllingwok.

Dette trenger du:

  • Charlottløk
  • Hvitløk
  • Soyasaus
  • Sukker
  • Pepper
  • Olje
  • Kylling
  • Paprika
  • Løk
  • Asparges
  • Ingefær
  • Søt chilisaus
  • Cashewnøtter
Trinn 1: Lag marinade til kyllingen
Tilsett finhakket charlottløk, finhakket hvitløk, 1 ss soyasaus, 1/2 ts sukker, pepper og olje. Bland godt sammen og legg i den oppstrimlete kylling.
Trinn 2: Kutt opp resten av ingrediensene
Paprika, løk, asparges (kok aspargesen i et halvt minutt) og ingefær.
Trinn 3: Stek i wokpanne
Legg i ingefær og kylling først. Bruk sterk varme. Tilsett en ts med søt chilisaus og til slutt cashewnøtter.
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!






×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)