Hvordan lage helstekt reinsdyrsfilet

Reinsdyrfilet fra Nord-Norge med mye godt tilbehør.

Dette trenger du:

  • 500 g ytrefilet av reinsdyr
  • Friske krydderurter
  • Salt og pepper
  • Olje og smør til steking
  • Potetkrem
  • Smørstekt sellerirot
  • Steinsoppragu
  • Potetschips
  • Sauser
Trinn 1: Krydre med urter
Trinn 2: Salt og pepper
Trinn 3: Brun reinsdyrfileetene
Trinn 4: Stekes i ovn på 160 grader
Bruk termometer for å få kjernetemperatur på 58 grader.
Trinn 5: Potetkrem
Trinn 6: Saus
Trinn 7: Steinsoppragu
Trinn 8: Friterte poteter
Trinn 9: Sile saus
.. og tilsette smør og annet tilbehør.
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!






×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)