Hvordan lage en lekker forrett med spekemat

I denne videoen viser vi deg hvordan du kan lage en nydelig forrett med spekemat, suppe og urter.

Dette trenger du:

  • 80 g fenalår
  • 80 g spekepølse
  • Urtesaus
  • Potet- og sellerirotsuppe

Trinn 1: Potet- og sellerirotsuppe
Ha sellerirot, potet, kremføte og grønnsakskraft i en kjele. La dette koke til grønnskakene blir møre.

Trinn 2: Grønn urtesaus
Hakk sennepsblader eller kjørvel. Dette blandes sammen med ruccola, purre, hvitløk, geitost og rapsolje i en hurtigmikser.

Trinn 3: Purreløkolje
Bland rapsolje og purreløk i en hurtigmikser. Sil ut oljen, og tilsett litt salt.

Trinn 4: Jevn suppen
Potet- og sellerirotsuppen jevnes med stavmikser. Smak til med salt, pepper og litt chilipulver.

Trinn 5: Server
Dander en tallerken med fenalår og spekepølse. Dekorer med urtesausen. Ha sellerisuppen i en kopp, og ha på litt av purreløkoljen. Velbekomme!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)