Blir du stresset av kombinasjonen små barn og skarpe kniver? Da MÅ du se denne!

– Inneholder produktlenker – 

Kjøp SAFY-kokkekniven her! Kjøp Step & Smile-krakken her!

_

_

Alt blir mye enklere med riktig utstyr!

Har du barn som er glade i å lage mat? Men kanskje det er vanskelig å nå opp til kjøkkenbenken? Eller blir du stresset av kombinasjonen små barn og skarpe kniver? La oss introdusere deg for KidzDesignLab!

Hos KidzDesignLab får barna selv designe kjøkkenredskaper for barn! Alle vet at barn har god fantasi og mange idéer. Her har du to av eksempler på smart design av barn for barn.

 Foto: kidzdesignlab

Kjøp SAFY-kokkekniven her!

_

_

Marios er 10 år og er designeren av Safy knivene. Denne kjøkkenkniven er perfekt for små barnehender og sikrer deg mot stikkskader.

— Jeg forstod tidlig at kniver må være skarpe. Hvis kniver er sløve må barn bruke enda mer kraft for å kutte og det gjør dem enda farligere. Men mens de fleste kniver for voksne har en skarp tupp så er ikke det nødvendig for barnekniver. Jeg designet derfor knivene for å være stikk-sikre. Jeg er veldig stolt over knivene jeg har designet. Jeg håper at de vil gjøre matlaging morsommere og tryggere, forteller Mario. 

 Foto: kidzdesignlab

Kjøp Step & Smile-krakken her!

_

_

June er 11 år og har designet Step & Smile. Som June liker å si; «Dette er det viktigste kjøkkenproduktet og det er ikke engang et kjøkkenprodukt!» Alle de andre kjøkkenproduktene blir bedre når du får riktig høyde ved kjøkkenbenken!

Fikk du med deg denne? Her får Emma (10 år) se oppfinnelsen sin i levende live for første gang! 

 

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)