Er du også klar for å bli kvitt myggen? Slik gjør du det på 1-2-3!

Mygg Flaske 2 FerdigFoto: YouTube

Er dette trikset det endelige punktum for ferier forpestet av myggsvermer?

 

Når feriekofferten min pakkes, er deler av plassen reservert et variert utvalg myggmidler samt kløestillende kremer. Myggen er nemlig veldig glad i meg, så jeg har laget meg velfungerende rutiner for den daglige innsmøring av myggmiddel. Du skulle sett meg, så rask jeg har blitt, uten at det går på bekostning av grundighet. Ikke en kvadratcentimeter blir glemt.

Men det beste hadde naturligvis vært å slippe dette, ikke sant?  I alle fall hjemme. Så enten du er en mygg-magnet som meg, eller bare ser på dem som et slags hår i suppen, har vi det felles at vi ønsker oss en myggfri tilværelse. Og trikset vi viser deg på neste side kan hjelpe deg med akkurat dette.

Artikkelen fortsetter på neste side! 

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)