Kreativ vri på frokosten: Bakt havregrøt med bringebær og kanel

  Foto: Fru Timian 

Jepp, du leste riktig!

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian

Dette er rett og slett frokostgrøten plassert i en ildfast form og bakt i stekeovnen. Hvor kult er ikke det!

Idéen fikk jeg fra Chrissy Teigen, amerikansk modell – med norske aner – og kona til musikeren John Legend. Hun er skikkelig underholdende å følge på Instagram og Instagram Story. Man kan vel trygt si at hun elsker mat – både å lage den og å spise den.

 Foto: Fru Timian 

Jeg har gjort en del endringer på hennes oppskrift, men idéen er fullstendig stjålet fra henne.

Jeg tenker at dette kan serveres både til frokost, men gjerne også til kveldsmat. Mannen i huset her, tar den gjerne også som middag!

Les også: Perfekt sensommerkake: Nektarinkake opp-ned!

Jepp, du leste rett! Dette er rett og slett frokostgrøten plassert i en ildfast form og bakt i stekeovnen. Hvor kult er ikke det!

 Foto: Fru Timian 

Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se oppskriften her!

POPULÆRE EMNER

#DIY-MAT   #FRU TIMIAN   #BAKE   #KAKER   #LAG DET SELV

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)