Studentene kjøpte en gammel, slitt og illeluktende sofa. Så oppdaget de hva som skjulte seg inni den…

Lukk
Lukk

Sofa4Foto: YouTube

Sofaen var ikke noen estetisk høydare, og den kunne nok luktet bedre. Allikevel var det nå den en student-trio endte opp med da de skulle kjøpe seg bruktsofa. Og det kan man trygt si var et lykketreff.

I sofaen skjulte det seg en skatt som gjengen ved en tilfeldighet oppdaget da de skulle se på film. Det startet med én konvolutt med penger, og til slutt hadde de lirket ut 40 000 dollar, noe til tilsvarer over 330 000 norske kroner!

Så kommer vendingen som gjør at dette virkelig blir en rørende historie.

Studentene kunne enkelt tatt pengene selv, men da de oppdaget et navn på en av konvoluttene bestemte de seg for å finne ut om det var en forbindelse mellom navnet og pengene.


Kvinnen som svarte da de ringte viste seg å være den rettmessige eier av pengene. Hun kunne fortelle at dette var penger hun og hennes avdøde mann hadde spart på i 30 år.

En gang etter at han døde gjennomgikk hun en operasjon, og etter det sov hun hver natt på sofaen. For å være grei hadde datteren hennes, som ikke visste om pengene, byttet den gamle sofaen ut med en ny. Vips, penger borte.

For en lykke at denne kvinnens gamle sofa kom ærlige studenter i hende!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!Bestselgere fra Unikia.no


×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)