Slik lager du smakfull lammecarré med ratatouille. NAM!

Lukk
Lukk

 Foto: Fru Timian 

En skikkelig godt middagstips før julematen kommer på bordet.

Har du lyst til å spandere på det et eksklusivt stykke med kjøtt, er lammecarré er herlig valg!








Her lager vi en urte- og brødtopping som vi ruller lammekjøttet i, før vi steker det til det er gyllenbrunt utenpå og herlig rosa inni.

 Foto: Fru Timian 

Klikk deg inn til hele oppskriften og sjekk kjernetemperaturen kjøttet bør ha, her!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!







Bestselgere fra Unikia.no


×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)