Pølsetrikset som savner sidestykke i norsk etterkrigshistorie!

Lukk
LukkJeg tok kanskje litt i når jeg valgte overskriften om norsk etterkrigshistorie, men maken til pølsetriks har du neppe sett – verken før eller etter krigen!

Den kreative YouTuberen Dave Hax har vært på ferde igjen, og denne gangen synes jeg mildt sagt mannen har overgått seg selv. For hvem vil vel ikke ha dette til middag neste gang man satser på noe kjapt og enkelt?

Barna mine vil elske dette, men det vet jeg at jeg selv også vil gjøre. Så for min egen del er lørdagens snadder herved planlagt, for jeg har i alle fall ikke sett tilsvarende i norsk etterkrigshistorie. Før krigen levde jeg ikke, så hva de holdt på med da får andre svare på.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!Bestselgere fra Unikia.no


×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)