Alle som ikke liker brune eplebiter bør kunne dette!

Lukk
Lukk

Eple TipsFoto: YouTube

Ethvert problem vi kan løse, smått som stort, er en liten seier. Jeg sender ofte med epler i matpakkene, og jeg har fra tid til annen irritert meg over at eplebåtene får et brunaktig skjær etter en viss tid. Jada, smaken er fortsatt grei, og det i og for seg ingenting galt med eplet. Det har bare blitt misfarget og dermed bittelitt mindre appetittlig.
Hvordan du og jeg kan unngå dette kan du her få se. Jeg har rett og slett skåret opp eplene galt i alle år. Og strikk? Nei, det var jeg heller ikke klar over. Vi lærer så lenge vi lever, gitt.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!Bestselgere fra Unikia.no


×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)