Julens beste oppskrift på ribberull med nydelige poteter og hvitløksmajones

Lukk
Lukk

 Foto: Fru Timian

Dette er definitivt den aller beste måten å tyvstarte med julematen på!

Bein ut en ribbe, eller få slakteren til å gjøre det, fyll den med hvitløk og krydderurter og rull den sammen til en pølse. Stek den til kjøttet er gjennomstekt og saftig og svoren en knasende sprø.








Er du glad i ribbe, kommer du til å elske denne middagen!

 Foto: Fru Timian 

Besøk Fru Timian for å se hele oppskriften!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!







Bestselgere fra Unikia.no


×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)