Hvordan tilberede ryper

Lukk
Lukk

I denne videoen viser vi deg hvordan du kan tilberede rypebryst med tilbehør.

Dette trenger du:

  • 2 ryper
  • 6 dl melk
  • 1/4 sellerirot
  • 1/4 løk
  • 1/2 gulrot
  • 1 neve tørket skogsopp
  • 1 dl kremfløte
  • 1 dl rødvin
  • 2 ss crème fraiche
  • 100 g byggryn
  • 1/2 rødløk
  • 2 epler
  • 1 ss olivenolje
  • Saft fra 1/2 sitron
  • 2 ss timian, hakket
  • Salt og pepper
  • Smør til steking
Trinn 1: Flå av skinnet
Trinn 2: Filitér brystet
Trinn 3: Kok kraft på rypeskroget
Trinn 4: Brun rypebrystet
Trinn 5: Tilbehør
Trinn 6: Sil av kraften og lag saus
Trinn 7: Varm opp rypebrystene og servér
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!







Bestselgere fra Unikia.no


×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)