Hvordan lage wok med pak choi og biff

Lukk
Lukk

Lag en herlig asiatisk wok med pak choi kål og biff.

Dette trenger du:

  • Pak Choi eller norsk kål
  • Finhakket charlottløk
  • Hvitløk
  • Østerssaus
  • Soyasaus
  • Sesamolje
  • Sesamfrø
  • Sukker
  • Pepper
  • Olje
  • Biffstrimler
Trinn 1: Del opp kålen i biter
Trinn 2: Lag marinade til biffen
Bland finhakket charlottløk, hvitløk, østerssaus, soyasaus, sesamolje, sesamfrø, sukker, pepper og olje. Bland biffstrimlene rundt i marinaden.
Trinn 3: Fres biffstrimlene
Trinn 4: Tilsett ingrediensene til woken
Ha ekstra olje i panna og fres først litt hvitløk. Tilsett kålstilkene. Tilsett soyasaus, sukker, pepper, østerssaus, sesamolje. Rør godt sammen og tilsett kålbladene. Ha i biffen igjen når det er ferdig stekt.
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!







Bestselgere fra Unikia.no


×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)