Det var jaggu på tide å gi denne hytta nytt liv. Mari var mer enn klar for forvandling da hun arvet den!

Mari har hele livet hatt et nært forhold til Nøttehaugen, som ligger et steinkast fra gården der hun vokste opp. Men da hun overtok hytta etter sin grandonkel, ønsket hun å sette sitt eget preg på stedet.

Tekst: Sigrid Hohle Bjønness/ifi.no Foto: Espen Grønli/ifi.no

– Da jeg var liten, løp jeg over jordet og ned til Nøttehaugen for å leke når min grandonkel og grandtante kom dit. For meg har det vært rene sommeridyllen så lenge jeg kan huske. Nylig overtok jeg stedet, men hytta bar preg av at det hadde vært brukt av en eldre mann, sier Mari.

Slik så hytta på Nøttehaugen ut før Mari startet med oppussingen:

Klikk deg inn på neste side for å se hvor pen hytta ble etter forvandlingen!
Artikkelen fortsetter her…

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!


×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)