Du vil også lage dette når du ser hva han gjør med pizzadeigen. Tro meg!

Lukk
Lukk

Pizzaballer
Foto: YouTube

Pizza er definitivt en av favorittrettene våre her til lands, og jeg innrømmer glatt at jeg kunne spist pizza nesten hver dag dersom vi her ser bort fra helseaspektet. En av grunnene til at jeg – og flere – elsker pizza, er fordi det aldri kan bli kjedelig på grunn av variasjonsmulighetene.

Gjett om gleden var stor når man kom over en filmsnutt som presenterer en ny måte å tilberede noe pizza-aktig på. Her har vi nemlig et alternativ til en skapning vi kjenner fra før: pizzabollen, kanelbollens halvfjerne slektning.

Jeg har stor sans for ferdigporsjonert mat, og en pizzabolle er i så måte helt utmerket. Problemet er jo imidlertid at rullingen ofte gjør det til en grisete affære. Ikke blir det særlig delikat heller når rullingen har gått skeis. Jeg tuller ikke når jeg sier at dette definitivt kilte nysgjerrigheten min, så dette skal ikke forbli uprøvd særlig lenge!
video
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!Bestselgere fra Unikia.no


×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)